Här var det dåligt med uppdateringar… Undrar vad jag ska skylla på, kommer inte på något hållbart. Kanske kan skylla på sötaste barnbarnet smiley Jag ägnar ju gärna ledig tid på att umgås med henne. Linus vill också vara med när Viola hälsar på…Det är svårt att börja när det var längesen. Linus har hunnit fylla 3 år och det händer mycket i hans värld. Hösten försvann i ett nafs, vinterträningen i Bälinge och Långhundra var guld värt. Bälinge är bra för hindren finns alltid framme, bara att tända lyset och köra. I Långhundra måste hindren bäras fram och åter men i gengäld är man ganska ren jämfört med Bälinge när man är klar. Linus och jag har tränat en hel del för Malin under vintern, det är också guld värt. Vi har även hunnit med att träna med lagkompisarna för Veronica och lite på egen hand. Sista april firades med lagträning med “Svarta Snabba S” för Jenny på Finnbogården. Det är inte illa att få träna för Sveriges bästa guldbrudar. Nu hoppas vi att det ska ge lite resultat också när säsongen kommer igång. 3-årsdagen firades i Oxelösund med fyra lopp dagen till ära. Kan det bli bättre. Efter ett ganska stort antal disklopp under vintern lyckades vi ta oss i mål de tre första loppen. Tyvärr blev det inga nollade lopp men det gör inte så mycket för nu är vi på g igen. Linus hade något skumt problem med öronen när han sprang. Det blir inte så bra när man skakar på huvudet mellan hindren för att det killar i örat. Rivningar och slalomfel lyckades vi dra på oss. Sista loppet på lördagen drog jag ur honom ur slalom då jag hade aningens för bråttom, helt och hållet mitt fel. Linus skötte sig så disken får jag ta på mig alldeles själv. På söndagen lyckades vi riva både i hoppklassen och i agilityklassen, antagligen på grund av öronskak då också. Hur vi än kikade i öronen kunde vi inte se något men flaskan med öronrens kom fram när vi kom hem. Nu hoppas vi att problemet är borta för det har inte varit något skakande efter det. Denna helg ska vi tävla i Märsta på fredag sedan är det jobb resten av helgen. Tummar och tår kommer att hållas för alla duktiga som ska strida om årets landslagsplatser i Smedjebacken. Det blir förmodligen en hård strid mellan alla duktiga ekipage som strider om topplaceringarna.